Dezintoxicarea

Unii rămân atât de mulţumiţi de programul "Senzaţie de întinerire", încât hotărăsc să-l continue chiar şi după cea de a 10 zi. Senzaţia de uşurinţă şi calm, de mai multă energie, entuziasm şi dorinţă de muncă, îi face pe majoritatea persoanelor care au aplicat programul să conştientizeze ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa din plin.

Fără nicio problemă durata programului poate fi prelungită până la două săptămâni. Pentru prelungirea duratei după aceste două săptămâni, trebuie să vă consultaţi cu medicul dumneavoastră, şi nu uitaţi că după încheierea programului trebuie să atrageţi o atenţie deosebită perioadei de tranziţie, să alocaţi mai mult timp pentru revenirea la alimentaţia normală.

Să ne menţinem sănătatea, este o îndatorire a noastră pe tot parcursul vieţii.

Programul "Senzaţie de întinerire" practic nu se încheie la cea de a 10-a zi. Noi trebuie să continuăm să ducem un mod sănătos de viaţă, să ţinem un regim alimentar bine echilibrat ca să ne menţinem rezultatele obţinute în urma aplicării programului "Senzaţie de întinerire", şi astfel ne vom prelungi viaţa.

Totuşi, chiar dacă dieta noastră are un efect bun, o oarecare depunere de toxine este inevitabilă. De aceea, este de recomandat să aplicaţi programul de două sau de trei ori pe an. Astfel vă veţi menţine starea de sănătate la un nivel cu adevărat bun. Pentru a-şi menţine tot timpul nivelul dorit, mulţi dintre cei care au aplicat programul "Senzaţie de întinerire" trec la "Versiunea ciclică" a acestuia.

Veţi observa că de fiecare dată când repetaţi programul, acesta decurge mult mai uşor şi într-un mod plăcut. Aplicându-l a doua sau a treia oară, veţi avea din ce în ce mai multe trăiri pozitive. Programul "Senzaţie de întinerire" va deveni "prietenul" dumneavoastră, şi cu cât "petreceţi" mai mult timp cu acesta, cu atât vă veţi obişnui cu modul sănătos de viaţă.

Versiunea completă (cu o durată de 7-10 zile)

Versiunea completă dă rezultate maxime şi rapide. Aceasta este versiunea clasică care se aplică de mii de oameni din întreaga lume. Cei care pentru prima oară ţin o dietă de acest tip, iniţial sunt de părere că nu pot rezista 7 sau 10 zile. Dar lucrul acesta nu se referă la programul „Senzaţie de întinerire”, întrucât se rezistă destul de uşor. În momentul în care simţiţi foame, beţi din băutura de întinerire şi această senzaţie va dispărea, asigurându-vă totodată multă energie. În plus, în a treia sau a patra zi, majoritatea oamenilor se simt aşa de bine, încât cu uşurinţă îşi pot continua dieta încă câteva zile.

Citește mai departe...

Versiunea spaniolă

Aceasta este o altă variantă a programului „Senzaţie de întinerire”, care de asemenea este foarte răspândită. Specificul acesteia constă în înlocuirea micului dejun şi a mesei de cină cu 2-3 pahare din băutura de întinerire. Lucrul acesta prelungeşte perioada firească de curăţare a organismului în timpul nopţii, când rinichii şi ficatul funcţionează cel mai intens. Se recomandă aplicarea programului timp de o lună şi veţi obţine un efect bun de dezintoxicare, ceea ce la rândul său va duce şi la o reducere moderată a greutăţii corporale. "Versiunea spaniolă" este o variantă care favorizează prelungirea programului "Complet" sau a "Versiunii prescurtate" dacă doriţi să continuaţi cu dezintoxicarea organismului.

Citește mai departe...

Versiunea prescurtată (cu o durată de 3-5 zile)

Versiunea prescurtată de asemenea este foarte eficientă. Şi această versiune duce la scădere în greutate şi la o dezintoxicare moderată.

Citește mai departe...

Versiunea Mănânci şi slăbeşti

Durata programului: 3 luni. Modul de preparare a cocktail-ului: 300 ml de apă fiartă, 2 linguri de sirop MADAL BAL, 2 linguri suc proaspăt de lămâie, un pic de boia de ardei iute sau de ginger. Mod de administrare: de 3 ori pe zi câte 300ml din acest cocktail, înaintea fiecărei mese principale (dimineaţă, la prânz şi seara). Dacă doriţi, puteţi renunţa la una dintre mese şi să o substituiţi cu 2 pahare a câte 300 ml din cocktail-ul MADAL BAL. Gândirea pozitivă va spori rezultatele!

Citește mai departe...

Versiunea Câte o dată pe săptămână

Este o versiune care oferă aparatului digestiv suprasolicitat un repaus de o zi pe săptămână . Alegeţi-vă o anumită zi a săptămânii, când toată ziua veţi bea numai din băutura de întinerire. Este de recomandat să aplicaţi această versiune timp de 6 sau mai multe săptămâni. Cu timpul vă veţi da seama că este o metodă eficientă pentru dezintoxicarea organismului şi pentru reducerea greutăţii corporale.

Citește mai departe...

Versiunea ciclică

Majoritatea persoanelor care au realizat programul Senzaţie de întinerire sunt foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute şi îl transformă într-un regim regulat de dezintoxicare a organismului, pe care îl aplică toată viaţa. Versiunea ciclică este un program perfect de curăţare a organismului. Acesta reprezintă o combinaţie între versiunea Câte o dată pe săptămână şi Versiunea completă sau Versiunea prescurtată, cele din urmă aplicându-se de 2 ori pe an.

Citește mai departe...