Dezintoxicarea

Versiunea Câte o dată pe săptămână

Versiunea Câte o dată pe săptămână

Este o versiune care oferă aparatului digestiv suprasolicitat un repaus de o zi pe săptămână . Alegeţi-vă o anumită zi a săptămânii, când toată ziua veţi bea numai din băutura de întinerire. Este de recomandat să aplicaţi această versiune timp de 6 sau mai multe săptămâni. Cu timpul vă veţi da seama că este o metodă eficientă pentru dezintoxicarea organismului şi pentru reducerea greutăţii corporale.

Majoritatea oamenilor nu dau nici un repaus sistemului lor digestiv şi excretor. Cu fiecare zi ce trece, aparatul digestiv devine suprasolicitat. Versiunea "Câte o dată pe săptămână" oferă organismului un repaus şi posibilitatea de a se curăţa singur. Abţinerea de la hrană obişnuită pentru o singură zi pe săptămână nu se realizează greu şi totuşi are rezultate bune privind normalizarea greutăţii corporale. Versiunea "Câte o dată pe săptămână" poate fi utilizată ca o perioadă de adaptare, de tranziţie, în vederea aplicării ulterioare a versiunilor programului care durează mai multe zile sau pentru continuarea programului prescurtat deja început.

Pentru succesul programului „Senzaţie de întinerire”, dezintoxicarea adevărată este de o importanţă primordială. Acest proces constă în eliminarea din celule şi ţesuturi a produselor toxice şi a resturilor organice, şi evacuarea acestora din organism. Buna dezintoxicare înseamnă obţinerea unor rezultate mai bune. Dacă în timpul programului produsele toxice nu au fost complet eliminate, resturile acestora se întorc în celule şi astfel ciclul de autointoxicare va continua.

Pentru evacuarea toxinelor, organismul foloseşte toate mijloacele posibile. Simptomele tipice procesului de evacuare a toxinelor sunt următoarele: respiraţie urât mirositoare, erupţii cutanate, urina devine de o culoare mai închisă, transpiraţi mai mult, apar depuneri pe limbă, producere catarală de lichid mucos. Dacă aveţi unele din aceste simptome, puteţi fi siguri că programul „Senzaţie de întinerire” acţionează eficient.

Problemele care pot apărea eventual în timpul aplicării programului, în majoritatea cazurilor se datorează dezintoxicării ineficiente a organismului. Ar fi bine să beţi cel puţin câte 3 litri de lichide pe zi, precum apă minerală, ceaiuri din plante medicinale, plus băutura de întinerire, în vederea spălării eficiente a organismului. Când vremea este mai caldă, s-ar putea să aveţi nevoie şi de 5 litri pe zi.