Dezintoxicarea

Versiunea spaniolă

Versiunea spaniolă

Aceasta este o altă variantă a programului „Senzaţie de întinerire”, care de asemenea este foarte răspândită. Specificul acesteia constă în înlocuirea micului dejun şi a mesei de cină cu 2-3 pahare din băutura de întinerire. Lucrul acesta prelungeşte perioada firească de curăţare a organismului în timpul nopţii, când rinichii şi ficatul funcţionează cel mai intens. Se recomandă aplicarea programului timp de o lună şi veţi obţine un efect bun de dezintoxicare, ceea ce la rândul său va duce şi la o reducere moderată a greutăţii corporale. "Versiunea spaniolă" este o variantă care favorizează prelungirea programului "Complet" sau a "Versiunii prescurtate" dacă doriţi să continuaţi cu dezintoxicarea organismului.

Ca să fie „Versiunea spaniolă” mai eficientă, trebuie să evitaţi consumul de sare, dulciuri, de alimente prelucrate, de carne roşie, prăjeli, pâine albă, produse lactate, cafea şi alcool. Acestea sunt produsele alimentare care provoacă suprasolicitarea aparatului digestiv şi a sistemului excretor, împiedicând capacitatea organismului de a evacua toxinele şi resturile acumulate.

Pentru succesul programului „Senzaţie de întinerire”, dezintoxicarea adevărată este de o importanţă primordială. Acest proces constă în eliminarea din celule şi ţesuturi a produselor toxice şi a resturilor organice, şi evacuarea acestora din organism. Buna dezintoxicare înseamnă obţinerea unor rezultate mai bune. Dacă în timpul programului produsele toxice nu au fost complet eliminate, resturile acestora se întorc în celule şi astfel ciclul de autointoxicare va continua.

Pentru evacuarea toxinelor, organismul foloseşte toate mijloacele posibile. Simptomele tipice procesului de evacuare a toxinelor sunt următoarele: respiraţie urât mirositoare, erupţii cutanate, urina devine de o culoare mai închisă, transpiraţi mai mult, apar depuneri pe limbă, producere catarală de lichid mucos. Dacă aveţi unele din aceste simptome, puteţi fi siguri că programul „Senzaţie de întinerire” acţionează eficient.

Problemele care pot apărea eventual în timpul aplicării programului, în majoritatea cazurilor se datorează dezintoxicării ineficiente a organismului. Ar fi bine să beţi cel puţin câte 3 litri de lichide pe zi, precum apă minerală, ceaiuri din plante medicinale, plus băutura de întinerire, în vederea spălării eficiente a organismului. Când vremea este mai caldă, s-ar putea să aveţi nevoie şi de 5 litri pe zi.