Dezintoxicarea

Versiunea Mănânci şi slăbeşti

Versiunea Mănânci şi slăbeşti

Durata programului: 3 luni. Modul de preparare a cocktail-ului: 300 ml de apă fiartă, 2 linguri de sirop MADAL BAL, 2 linguri suc proaspăt de lămâie, un pic de boia de ardei iute sau de ginger. Mod de administrare: de 3 ori pe zi câte 300ml din acest cocktail, înaintea fiecărei mese principale (dimineaţă, la prânz şi seara). Dacă doriţi, puteţi renunţa la una dintre mese şi să o substituiţi cu 2 pahare a câte 300 ml din cocktail-ul MADAL BAL. Gândirea pozitivă va spori rezultatele!

Pentru succesul programului „Senzaţie de întinerire”, dezintoxicarea adevărată este de o importanţă primordială. Acest proces constă în eliminarea din celule şi ţesuturi a produselor toxice şi a resturilor organice, şi evacuarea acestora din organism. Buna dezintoxicare înseamnă obţinerea unor rezultate mai bune. Dacă în timpul programului produsele toxice nu au fost complet eliminate, resturile acestora se întorc în celule şi astfel ciclul de autointoxicare va continua.

Pentru evacuarea toxinelor, organismul foloseşte toate mijloacele posibile. Simptomele tipice procesului de evacuare a toxinelor sunt următoarele: respiraţie urât mirositoare, erupţii cutanate, urina devine de o culoare mai închisă, transpiraţi mai mult, apar depuneri pe limbă, producere catarală de lichid mucos. Dacă aveţi unele din aceste simptome, puteţi fi siguri că programul „Senzaţie de întinerire” acţionează eficient.

Problemele care pot apărea eventual în timpul aplicării programului, în majoritatea cazurilor se datorează dezintoxicării ineficiente a organismului. Ar fi bine să beţi cel puţin câte 3 litri de lichide pe zi, precum apă minerală, ceaiuri din plante medicinale, plus băutura de întinerire, în vederea spălării eficiente a organismului. Când vremea este mai caldă, s-ar putea să aveţi nevoie şi de 5 litri pe zi.