Dezintoxicarea

Versiunea ciclică

Versiunea ciclică

Majoritatea persoanelor care au realizat programul Senzaţie de întinerire sunt foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute şi îl transformă într-un regim regulat de dezintoxicare a organismului, pe care îl aplică toată viaţa. Versiunea ciclică este un program perfect de curăţare a organismului. Acesta reprezintă o combinaţie între versiunea Câte o dată pe săptămână şi Versiunea completă sau Versiunea prescurtată, cele din urmă aplicându-se de 2 ori pe an.

Cei care preferă această versiune afirmă că au obţinut rezultate excelente, îmbunătăţindu-şi sănătatea fizică, psihică şi spirituală. Cu ajutorul versiunii ciclice se trag foloase maxime din programul Senzaţie de întinerire. Acesta ajută la menţinerea stării sănătoase a organismului, fără toxine, şi este un bun început pentru cei care doresc să ducă un mod de viaţă sănătos.

Pentru succesul programului „Senzaţie de întinerire”, dezintoxicarea adevărată este de o importanţă primordială. Acest proces constă în eliminarea din celule şi ţesuturi a produselor toxice şi a resturilor organice, şi evacuarea acestora din organism. Buna dezintoxicare înseamnă obţinerea unor rezultate mai bune. Dacă în timpul programului produsele toxice nu au fost complet eliminate, resturile acestora se întorc în celule şi astfel ciclul de autointoxicare va continua.

Pentru evacuarea toxinelor, organismul foloseşte toate mijloacele posibile. Simptomele tipice procesului de evacuare a toxinelor sunt următoarele: respiraţie urât mirositoare, erupţii cutanate, urina devine de o culoare mai închisă, transpiraţi mai mult, apar depuneri pe limbă, producere catarală de lichid mucos. Dacă aveţi unele din aceste simptome, puteţi fi siguri că programul „Senzaţie de întinerire” acţionează eficient.

Problemele care pot apărea eventual în timpul aplicării programului, în majoritatea cazurilor se datorează dezintoxicării ineficiente a organismului. Ar fi bine să beţi cel puţin câte 3 litri de lichide pe zi, precum apă minerală, ceaiuri din plante medicinale, plus băutura de întinerire, în vederea spălării eficiente a organismului. Când vremea este mai caldă, s-ar putea să aveţi nevoie şi de 5 litri pe zi.