Dezintoxicarea

Versiunea completă (cu o durată de 7-10 zile)

Versiunea completă

Versiunea completă dă rezultate maxime şi rapide. Aceasta este versiunea clasică care se aplică de mii de oameni din întreaga lume. Cei care pentru prima oară ţin o dietă de acest tip, iniţial sunt de părere că nu pot rezista 7 sau 10 zile. Dar lucrul acesta nu se referă la programul „Senzaţie de întinerire”, întrucât se rezistă destul de uşor. În momentul în care simţiţi foame, beţi din băutura de întinerire şi această senzaţie va dispărea, asigurându-vă totodată multă energie. În plus, în a treia sau a patra zi, majoritatea oamenilor se simt aşa de bine, încât cu uşurinţă îşi pot continua dieta încă câteva zile.

Pentru succesul programului „Senzaţie de întinerire”, dezintoxicarea adevărată este de o importanţă primordială. Acest proces constă în eliminarea din celule şi ţesuturi a produselor toxice şi a resturilor organice, şi evacuarea acestora din organism. Buna dezintoxicare înseamnă obţinerea unor rezultate mai bune. Dacă în timpul programului produsele toxice nu au fost complet eliminate, resturile acestora se întorc în celule şi astfel ciclul de autointoxicare va continua.

Pentru evacuarea toxinelor, organismul foloseşte toate mijloacele posibile. Simptomele tipice procesului de evacuare a toxinelor sunt următoarele: respiraţie urât mirositoare, erupţii cutanate, urina devine de o culoare mai închisă, transpiraţi mai mult, apar depuneri pe limbă, producere catarală de lichid mucos. Dacă aveţi unele din aceste simptome, puteţi fi siguri că programul „Senzaţie de întinerire” acţionează eficient.

Problemele care pot apărea eventual în timpul aplicării programului, în majoritatea cazurilor se datorează dezintoxicării ineficiente a organismului. Ar fi bine să beţi cel puţin câte 3 litri de lichide pe zi, precum apă minerală, ceaiuri din plante medicinale, plus băutura de întinerire, în vederea spălării eficiente a organismului. Când vremea este mai caldă, s-ar putea să aveţi nevoie şi de 5 litri pe zi.